Domeinarchief.nl

Huur een domeinnaam

Wij hebben domeinnamen in ons assortiment die ideaal kunnen zijn voor een kortdurende marketing campagne. Dan is het fijn om te weten dat u de domeinnaam niet hoeft te kopen maar ook kan huren bij ons. U betaald een overeengekomen bedrag, exclusief BTW, aan ons per maand. 

Samen met u stellen wij de domeinnaam zo in dat u er volledig gebruik over heeft en binnen de afgesproken termijn ten volle kunt profiteren. Wij kunnen dit doen door het aanpassen van puur de IP-adressen en eventueel de benodigde mail instelling in onze DNS te verwerken. Maar het is ook mogelijk dat u uw eigen nameservers gebruikt of die van uw huidige webhosting provider.

Om rekening mee te houden

  • Bij huur(koop) van een domeinnaam krijgt u het volledige gebruiksrecht van de domeinnaam;
  • De domeinnaam wordt NIET overgeschreven naar een andere domeinnaamhouder en blijft eigendom van Domeinarchief.nl of de huidige eigenaar
  • Op uw verzoek zullen wij de benodigde wijzigingen aanbrengen in onze DNS nameservers voor uw domeinnaam. Ook is het mogelijk om uw eigen nameservers te gebruiken. Wij zullen hiervoor de benodigde medewerking verlenen.
  • Domeinnamen die worden gehuurd blijven op naam staan van Domeinarchief.nl;
  • Indien huurkoop is afgesproken tussen u en ons dan zal de domeinnaam pas worden overgeschreven nadat de overeengekomen termijnen zijn voldaan aan ons.