Op deze pagina treft u meer informatie aan over de verkoop van onze domeinnamen.

Wat is de werkwijze als ik een domeinnaam wil kopen?

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen schrijven wij de domeinnaam over op uw naam. Dit kan uiteraard ook uw bedrijfsnaam zijn. Na overschrijving ontvangt u van ons een zogeheten verhuiscode. Dit wordt ook wel de EPP code of autorisatiecode genoemd. Vervolgens gaat u met deze code naar uw eigen domeinnaam provider en verzoekt deze om de domeinnaam voor u te verhuizen.
Uw provider zal vervolgens, uit uw naam, een verhuizing initieren en na afloop van deze verhuizing is de domeinnaam helemaal van u en onder uw eigen beheer gekomen.
Informeer bij uw eigen provider – vooraf – wat de kosten zijn. Met de provider of uw webdesigner kunt u verder contact opnemen over de verdere ingebruikname van de domeinnaam. Bijvoorbeeld een website of webwinkel plaatsen om optimaal gebruik te maken van uw domeinnaam aankoop.

Ik wil het het hele bedrag niet in zijn geheel overmaken, wat nu?

Als u het niet vertrouwd om een groot bedrag in één keer over te maken dan is dit uiteraard bespreekbaar. Wij denken graag met u mee. Bijvoorbeeld door een gedeelte vooraf te betalen en na overhandiging van de verhuiscode het restant of een verdere gedeelte aan ons over te maken. Betaling in gedeelten is overigens pas bespreekbaar bij bedragen vanaf € 1.000,00.

Doen jullie aan Escrow diensten?

Escrow diensten kunnen en willen wij aan meewerken. Wij bieden deze dienst niet zelfstandig aan, maar kiezen in overleg met u een Escrow dienst. Bijkomende kosten dienen overigens wel door u betaald te worden.