Veel van onze domeinnamen zijn ook te huur voor promotioneel gebruik of op basis van huurkoop te verkrijgen.

Als u het aankopen van een domeinnaam wilt uitstellen of liever gespreid betaald dan is het ook mogelijk om een domeinnaam te huren bij ons.

In de basis nemen wij de aankoopprijs van de domeinnaam en delen het bedrag door het aantal overeengekomen aantal maanden. Het bedrag wat hieruit volgt vermeerderen wij met een opslag van 10% en dat zal dan de maandprijs – exclusief BTW – worden.

Na afloop van de overeengekomen periode neemt u de domeinnaam over voor een symbolisch bedrag van € 1,00 exclusief BTW. Vervolgens schrijven wij de domeinnaam over op uw naam en overhandigen een verhuiscode waarmee de domeinnaam kan worden verhuisd naar uw eigen provider.

Aanvullende condities:

  • Indien u – voor het einde van de huurperiode – de overeenkomst eerder opzegt dan blijft de domeinnaam ons eigendom. Betaalde huurpenningen worden niet gerestiueerd.
  • Tegen een meerprijs is het mogelijk om de DNS informatie over te dragen op uw eigen nameservers (of van uw provider). De domeinnaam zal echter tijdens de huurperiode niet worden overgedragen en blijft onder beheer van Domeinarchief.nl

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contact pagina!